På abonnement?

Radiokommunikation på abonnement... Kan man det?
Det tror vi på.

Vi vil gerne teste noget af hos Radioudlejning. Noget, vi mærker en hvis efterspørgsel på.

Direkte intern radiokommunikation har mange fordele, som vi gerne vil udbrede kendskabet til. Hos Radioudlejning skræddersyr vi kommunikationsløsninger for at imødekomme de individuelle behov, vores kunder har.

Men er det ikke dyrt, sådan noget professionelt radioudstyr? Måske, men holdt op mod de fordele, radiokommunikation kan tilbyde, er det min vurdering, det er alle pengene værd.

Derfor er jeg naturligvis meget spændt på at få lov til at "lancere" vores nye salgsafdeling, der blandt andet kommer til at tilbyde radiokommunikationsudstyr på abonnement til vores eksisterende og kommende kunder.

Ved at udvide vores sortiment til at omfatte salg af en abonnementsbaseret løsning, forsøger vi at imødekomme de, til tider, skiftende behov hos vores kunder og gøre det mere omkostningseffektivt for dem at få adgang til en skræddersyet pålidelig kommunikationsløsning.

Radioudlejnings kerneforretning vil forsat være udlejning af radiokommunikationsudstyr.

Jeg er overbevist om, at mange typer kunder vil kunne drage fordel af vores nye abonnementsbaserede løsning. Den nye løsning er designet til at imødekomme det stigende behov for fleksible og omkostningseffektive løsninger, især for virksomheder, der har behov for midlertidige eller skalerbare kommunikationsløsninger.

Det kunne f.eks. være byggepladser, eventvirksomheder, svømmehaller og sikkerhedsfirmaer, men også landbrugs- og transportsektoren. Alle kan de, hver især, benytte radiokommunikation effektivt i deres daglige drift.

På byggepladsen kan der drages fordel af pålidelig og sikker kommunikation mellem forskellige teammedlemmer for at sikre effektivitet og høj sikkerhed. Det er vigtigt med klar og øjeblikkelig kommunikation i mange situationer på en byggeplads.

Et andet eksempel kunne også være landbrugs- og transportsektorerne, der kan drage fordel af radiokommunikation for at forbedre kommunikationen mellem forskellige afdelinger og sikre en glat og effektiv drift.

I svømmehallerne er radioerne udsat for et hårdt miljø, der naturligvis slider på dem. Her kan det være en fordel med abonnement, da man på den måde er sikret funktionsdygtige radioer i hele aftaleperioden.

 

Det sidste arbejde, for at få den nye løsning klar, er i gang.

Jeg håber naturligvis, at vores nye løsning bliver et kæmpe hit, og glæder mig til at komme på vejene og tale radioløsninger med en masse spændende kunder.

 

Er du eller din virksomhed interesseret i at hører nærmere om hvad Radioudlejning kan tilbyde kan jeg kontaktes på kenneth@radioudlejning.dk